Om oss

Vi har löst ett problem åt dig

Många organisationer har massor av mobiler/surfplattor och abonnemang. Den stora mängden gör det svårt att få en överblick över helheten, och inte minst, hantera servicefrågan. Vad allt kostar per år är oftast svårt att veta när mobiler ingår i olika abonnemang och servicedelen ligger utanför.

Mobilverkstan har löst detta problem. Vi har under flera år byggt upp en verksamhet som säkert och kostnadseffektivt löser en organisations hantering av mobila enheter. Vi hanterar alla delar i egen regi; på det viset blir det enkelt för kunden att vända sig till ett ställe och få reda på vad allt kostar.

Vår lösning sänker era kostnader för abonnemang, service och inköp dramatiskt om man ser till den totala mobilparken. Vi levererar det mest prisvärda mobilabonnemanget tillsammans med service i världsklass.

Köp mobil – ny eller pre-owned

Du kan köpa både nya och miljövänliga pre-owned enheter. Priserna på pre-owned enheter är oftast under 50 % av nypriset, och då har mobilen ny display, nytt batteri och garanti. Alla mobiler vi säljer är olåsta.

Korttidshyr mobil med obundet abonnemang

Hos oss kan du hyra mobil per dag, månad eller år. Det är perfekt när du ska ut och resa och snabbt måste ha en extra mobil under en kort period. Lika bra är det för företag och kommuner med korttidsanställda som behöver en mobil eller surfplatta med något sorts abonnemang. Mobilverkstan har löst detta genom att erbjuda korttidshyra av våra pre-owned mobiler/surfplattor med obundna abonnemang.

Abonnemang – betala endast för vad du använder

Ett mobilabonnemang ska vara transparent och du ska inte betala för mer än vad du använder. Genom ett obundet abonnemang hos oss kan du ändra storleken på abonnemanget under löptiden. Det vill säga när du efter ett par månader vet hur många samtal du ringer och hur mycket du surfar kan du gå upp eller ner i kostnad. Allt detta sköter du via vår portal. Räkna med att spara mycket pengar jämfört med avtal med långa bindningstider.

Fria lånemobiler

När olyckan är framme och mobilen behöver lämnas in för service kan den oftast repareras samma dag hos oss. Många företagskunder behöver dock ha tillbaka enheten fortare än så, beroende på resor, jourverksamhet, etc. Mobilverkstan har ett stort lager av mobiler som kan lånas ut när den ordinarie enheten är inne på service.

Snabb service

Mobilverkstan servar de flesta fabrikat snabbt då vi har ett eget stort reservdelslager, förmodligen Mellansveriges största! Detta är en avgörande för att du ska få snabb service.

Garantiservice med generösa villkor

Vi är en oberoende verkstad och servar alla fabrikat med originaldelar i första hand. Du har din garanti kvar hos t ex Apple när vi t.ex. byter en trasig skärm. Våra garantivillkor är mycket generösa och vi lämnar 1 års garanti på utfört arbete och delar.

Ärendesystemet ger full kontroll

Ni får tillgång till vårt ärendesystem och får enkelt och smidigt kontroll på alla serviceärenden, vilka enheter som är på service och vilka abonnemang som är igång.

Rätt information är nödvändig

Varje inlämnad enhet är personlig och kräver att användaren själv lämnar korrekt information till serviceverkstaden samt de koder och lösenord som är nödvändiga för att vi ska kunna åtgärda felet så fort som möjligt.

Det viktigaste till sist…

Sekretess- och säkerhetsfrågan är avgörande för hur ni skyddar känslig information i företaget. Lösenord samt information i mobilerna kan enkelt återskapas och ska inte komma i orätta händer. På Mobilverkstan har vi tydliga riktlinjer och regler för hur vi hanterar lösenord och koder vid serviceärenden.

Frågor eller funderingar?

Vi återkommer så fort vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]