Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Frakt och leverans

Fraktkostnaden inom Sverige är 90kr.

Ångerrätt

Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal

Konsument har på sätt som lagen (2005:59) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att till Mobilverkstan lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar (eller i tillämpliga fall inom 7 arbetsdagar) från den dag konsumenten tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Ångerrätten gäller dock inte då förseglingen/plomberingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering (t.ex serienummer). Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten är ej tillämplig för företag.

Vill du använda dig av ångerrätten rekommenderas du att kontakta Mobilverkstans kundservice genom att använda kontaktformuläret och uppge order- eller fakturanummer samt skäl. Vid eventuellt återköp betalas köpesumman tillbaka inom 30 dagar.

Ångerrätt vid distansköp:

Gäller endast privatpersoner ej företag. Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar, nya mobiltelefoner eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den utan att bryta eventuell plombering. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid retur står vi för frakten från oss till dig.

Returadress

Mobilverkstan i Sverige AB
Drottninggatan 40
702 22 Örebro

Garanti

Vid köp av pre-owned/ recyclade enheter i kategorier Ny, RA , RB gäller garantin 24 månader från inköpsdatum.
Garantin avser endast eventuella fabrikationsfel på produkten dvs fel som funnits där från början

I och med att produkten är tidigare använd kan mindre repor synas på chassit, det påverkar inte funktioner eller prestanda på något sätt.

Tappskador och andra skador som orsakats av otillbörligt, felaktigt eller oaktsamt handhavande av produkten omfattas inte av garantin.

Kvalitet – recyclade enheter

Alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer sålda av Mobilverkstan är begagnade och rekonditionerade om inget annat anges.

Vid behov av svensk manual på lagerförd produkt finns detta att tillgå från vardera produkttillverkarens hemsida.

Kvalitéklasser förklarade:

NY = Nyskick. Bättre garanti och service än att köpa helt nytt. Miljövalet!

RA = Mycket fin fram & baksida, ev kanter lite nötta. Storsäljare!

RB = Lite mer sliten.Där funktionen är det viktigaste. Billigt!

Reklamationer – Skadad Vara

Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen (1990:932) vilket innebär att konsument har rätt att reklamera inom två månader från det att felet har upptäckts.

Fyll i reklamationsblanketten innan du eventuellt skickar tillbaka varan och invänta reklamationsgodkännande.

Vi kontrollerar noggrant att varan är hel innan vi postar den. Skulle varan ha skadats på vägen kontaktar du leveransbolaget först sedan kontaktar du oss och skickar in reklamationsblanketten till oss via vårt webbformulär.

Skadad vara skall reklameras inom 14 dagar. Vi sänder dig en ny vara och om varan utgått så betalas produktens belopp tillbaka.

Transportskada

Transportskadat gods skall anmälas direkt vid utlämningsstället när du hämtar ut varan.

Säkerhetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via kontakt formuläret.

Slutförsäljning

Vi reserverar oss för slutförsäljning, stavfel samt lagersaldo fel. Vid eventuell slutförsäljning skickas resterande order till dig. Du får meddelande per mail om detta skulle inträffa. Du som betalat med kort får varuvärdet återinsatt på ditt kort senast inom 30 dagar.

Om Ecster

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay

I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura, delbetalning, kortbetalning och Swish genom e-handelskassan Ecster Pay. 

Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på “Genomför köp” accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor.

Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig.

Villkor för delbetalning

Faktura

I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.

Fakturavillkor


Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.

Villkor för kortbetalning

Swish

Är du ansluten till Swish kan du betala via din Swish-app. Öppna upp appen i din mobila enhet och godkänn betalningen med ditt Mobila BankID. 

Efter genomfört köp dras pengarna direkt från ditt bankkonto. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till samma konto.

Dina synpunkter och idéer

Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och idéer för att utveckla vår butik. Positiva som negativa. Tveka inte att höra av dig.

Övriga punkter

Företaget innehar F-skattsedel.

Vi reserverar rätten till ändringar av dessa villkor utan förvarning.

Alla frågor rörande beställda produkter eller fakturor skickas endast till info@mobilverkstan.se. Var god inkludera fakturanummer/ordernummer. Vi svarar inte på dessa via telefon.

Frågor eller funderingar?

Vi återkommer så fort vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]