Vad tråkigt att du inte är nöjd med din produkt. Den här guiden till för om du vill ha ångerrätt för en vara du köpt på Mobilverkstan.se.

Först gör du så här:

(Om du köpt en recyclad mobil/surfplatta behöver du ta bort eventuellt kodlås som du har på enheten. Har du en Apple-produkt behöver du dessutom avaktivera Hitta min iPhone/iPad. Både kodlås och Hitta min iPhone måste vara borttaget när du skickar in din mobil till oss.)

Ångerrätt vid distansköp:

Gäller endast privatpersoner ej företag. Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar, nya mobiltelefoner eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den utan att bryta eventuell plombering. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Sedan händer det här:

  1. Du får en bekräftelse via mail/sms med en länk dit du hela tiden kan följa ditt ärende.